Melabur Dalam Matawang Kripto Untuk Masa Depan Lebih Baik!

Dekad ini telah menyaksikan peningkatan mata wang digital FXCM CLIENT FIRST-TRADER DRIVEN. Mata wang digital telah meledak dalam populariti dalam tempoh lima tahun yang lalu. Hakikat bahawa mereka berada di sana tidak cukup untuk menarik perhatian. Mereka juga mempunyai banyak ciri yang luar biasa. Ia adalah kenaikan harga yang berterusan dan meningkat secara eksponen yang menarik perhatian. Penguatan syiling ini sebahagiannya disebabkan oleh ekosistem terdesentralisasi, tanpa nama, penyelesaian cepat dan penggunaan teknologi canggih.

Pelaburan dalam Altcoins atau Saham Biasa

Pelaburan altcoin telah menjadi subjek perdebatan di seluruh dunia. Ini kerana ia berbeza daripada pelaburan tradisional yang dibuat dalam syarikat. Saham biasa sebenarnya adalah cebisan kecil saham yang anda ingin laburkan. Anda boleh membuat wang atau kehilangannya berdasarkan prestasi saham. Mata wang kripto ialah cara terbaik untuk melabur. Anda mendapat token digital serta keupayaan menjalankan kontrak pintar dan apl terdesentralisasi. Cryptocurrency didagangkan secara eksklusif pada Cryptocurrency Exchange seperti GDAX Kraken dsb.

Berikut ialah beberapa perkara yang boleh anda bandingkan antara kedua-duanya untuk lebih memahami perbezaannya.

A. Perspektif Pulangan: Walaupun pembiayaan teroka tradisional mempunyai jangka masa tujuh hingga sepuluh tahun, pelaburan berkuasa token Cryptocurrency hanya mempunyai tempoh satu hingga lima tahun.

B. Model: Pelaburan tradisional menggunakan pemilikan saham pilihan. Apabila ia berkaitan dengan saham Cryptocurrency, mata wang kripto atau token adalah pemilikan.

C.Fasa kemasukan adalah berbeza untuk pelaburan tradisional dan kripto. Bagi yang pertama, ia biasanya adalah Angel, Seed atau pelaburan peringkat awal hingga akhir.

D. Kaedah keluar: Biasanya, jalan keluar adalah melalui ICO dan pelaburan atau pemerolehan tradisional.

E.Model perniagaan E. Dalam kes syarikat tradisional, mereka menjual produk atau perkhidmatan. Ekonomi bulat boleh dibuat menggunakan mata wang kripto.

F. Kesahan. Kebanyakan firma modal teroka adalah Syarikat Liabiliti Terhad atau berada di bawah undang-undang korporat. Apabila ia berkaitan dengan pelaburan mata wang kripto, LLC membangunkan teknologi sambil menjalankan perniagaan yang berasingan. Mereka juga boleh didaftarkan sebagai DAO atau Pertubuhan Autonomi Terpencar.

G. Mata Wang Dana : ia adalah mata wang fiat yang digunakan untuk melabur dalam aset tradisional dan mata wang kripto boleh sama ada altcoin atau mata wang fiat.

H.Pendekatan Pasaran ialah satu cara untuk menyokong atau mencipta model pelaburan baharu untuk pasaran tradisional. Pelaburan kripto sentiasa mencipta model perniagaan serba baharu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *